søndag den 27. juli 2014

A Dream come true


Så har vi gjort det, flybilletter og hotel er booket til New York. 4-9 september. Kæreste tur alene, helt uden børn. Ved ikke lige hvem der kommer til at savne mest. Drengene eller os? Morfar og Lena flytter ind hos os og hygger med drengene, mens vi udlever min drøm om at komme "over there". 

Vi har snakket en masse om hvad vi skal se og nå, da 3 hele dage jo ikke er meget når man skal nå så stor en by. 3% areal af Danmark men med 3,5 gange så mange indbygger som i DK. Det er slet ikke til at forholde sig til. 

Har snakket om ellis Island, da min mand meget gerne vil se den. Frihedsgudinden er jo er must, måske en musical på broadway? Tænker også vi skal tage en tv serie Tour, hvor man kommer rundt og ser hvor alle de fantastiske serie er filmet, så som sex and the City, friends mm. 
Nogle gode forslag?

Har også snakket om at skulle op i en skyskraber, men da manden er højde skræk, er det røget ned på "måske-hvis-vi-har-tid" - listen. 

Central park ligger også højt på listen, men vi har booket hotel på 79. Street West. Så det er lige ved siden af, så det når vi helt sikkert. 

Så nu er nedtællingen startet. 38 dage, 28 af dem arbejdsdage. Jubii glæder mig som et lille barn til juleaften. 


tirsdag den 22. juli 2014

Tilbage på pinden

Ja, så var der ingen vej uden om. Ferien måtte jo få en ende. Og vækkeuret ringede i går morges kl 5.00. Øv altså, hvorfor arbejder vi ikke 6 uger om året og holder fri de sidste 46? Men nu her på anden morgen, er det nu alligevel ikke så slemt. Det er jo noget af det gode ved at kunne lide sit job. Det er en rar følelse når man føler man udrettet noget, og gør en forskel. Men det er jo ikke alle der er så heldige enten at de har noget at stå op til eller har et job de kan lide. Soman jo siger, der er nogle der arbejde for at leve og nogle der lever for at arbejde. Jeg er nok lidt midt imellem. Synes jeg har et fantastisk job hvor jeg selv sætte dagsorden og har frihed til at tage mange beslutninger i løbet af dagen. Har nogle rigtig gode og dygtige medarbejder der er med til at gøre min hverdag god. Til gengæld elsker jeg også at holde fri ( men hvem gør ikke det) hygge med mand og børn, tage tingene i stille og roligt tempo og bare gøre lige hvad der falder en ind. 

Håber alle har en fantastisk sommer og lyder det gode vejr og livet. 

M

onsdag den 16. juli 2014

Projektlegehus del 2.

Så er tiden kommet til at få malet legehuset. 

Har er første omgang blå malet


Før billeder




tirsdag den 15. juli 2014

At blive forelsket igen og igen

Det er utroligt som vi mennesker er skruet sammen. At man kan blive forelsket ved første øjekast. 

Men at man samtidig kan være forelsket i flere på en gang.....

Personligt, var min mand ikke kærlighed ved første øjekast. Men vores kærlighed er bare vokset og vokset som årerne går. Og sat på prøve utallig mange gange, men ender altid med at overvinde det dårligt. Det er fantastisk som ens hjerne har det med at glemme det onde og samtidig huske alt det gode. Hver gang vi har et sammen stød, så dukker der et billede af manden min op på min hornhinde fra vores bryllups rejse i Paris. Som samtidig var min morgen gave ( han fik en cykelhjelm, lidt fladt i forhold til hans. ) præsis dette billede af han siddende på en cafe ved notre dame. Her kan jeg huske jeg tænkte. Han er bare manden i mit liv. Den tanke og det billede er noget af det der får mig tilbage på rette spor. 

Jeg har dog oplevet kærlighed ved første blik og endda to gange på kort tid

Da jeg fødte vores drenge, det er noget af den største kærlighed man kan opleve. Og at se deres glade ansigter når man kommer hjem efter en dum dag på jobbet, er noget af det bedste middel mod depression. Kan slet ikke beskrives med ord. 

Min kærlighed


Ferie med stort F

Nøj hvor er det dejligt at holde ferie. Der er første gang siden jeg gik i folkeskole, så jo var i det sidste årtusindene, jeg har holdt 3 uger i træk. Det er lykkedes mig at stresse totalt af og nyde livet. Også selv vi har rejst, har haft gæster og har besøgt familie. Har nået bon-bonland, Bakken og Legoland inden for en uge rejst distancen Kbh - Oslo - Stockholm - Kbh. Kørt Bertram ind i ny vuggestue, han og jeg er bare super glade for den. Lidt krea er det også blevet. Vi har sovet længe (kl 8.30, tror sidst var gør vi fik børn) nydt vores have samt gået fældet det gamle pæretræ der var gået sygdom i. Har besøgt en masse legepladser. Set dejlige veninder og venner. Og det bedste af det hele er, at ferien slet ikke er slut endnu. Som den optimist jeg er, er det stadig 5 dage tilbage ud af de 23, but who's counting. 
I morgen står den , hvis det holder tørvejr som Dmi har lovet, på maling af legehuset i haven. Så det kan holde til vinter. 


Så her kommer lidt billeder fra nogle fantastiske dage. 

Inden sengetid på Oslobåden ❤️🚢


Kan man andet end at elske den svenske natur

Se far en skovsnegl


Klar til at indtage Stockholm 

Junibakken, fantastisk oplevelse for de små. Kan helt klart anbefales 



Villavillekulla


Stockholms bedste legeplads, i parken ved Hallandsgaten. På sødermalm


Hygge hos Hanne og Ole (min mors moster og onkel) i Älta. Som er så søde at lade os bo hos dem. ❤️🌹

Besøg i Granda på hjem vejen. Så er kendt gor deres polkagris ( bolcher)

Hygge hjemme på terrassen, is er altid godt

Dejlig dag i bon-bonland ( ballonland, som Villands kalder det) med moster, morfar og Lena

Legoland, med faster, farfar og bedstemor. sidst jeg var der var i 2003. Der er sket "lidt" siden


Bertram blev sur over at man ikke kunne tage klodserne af. 
Kø selffie

Leg hjemme i stuen på en regnvejredag, med en god veninde

Starten på et kreaprojekt til køkkenet