tirsdag den 10. december 2013

Når tankerne flyver


Har haft en dejlig fridag i dag.

Og den blev som så ofte brugt på overspringshandlinger, så som at nørde i blogland. Har længe godt kunne tænke mig en grafisk tegning, da jeg synes de er vildt dekorative mellem alm fotos, på væggen. 

Så jeg lurede en masse blogs hvor utrolig dygtige mennesker, har lavet de fineste tegninger.

Så da trolden ville tegne og lave perleplader her til aften, sprang jeg på vognen og fik lavet en perleplader med et mønster som straks gav inspiration til min første tegning


Og så gik det bare slag i slag og denne kreation kom fra hånde. Er faktisk ret stolt af den


Så tror jeg vil prøve at give mig i kast med en sort tusch næste gang

PS. Fik faktisk også købt alle julegaverne i dag, så nåede da lidt 🎅


mandag den 9. december 2013

10 tilfældige facts om mig

1. Jeg kører i bil på arbejde hver dag
2. Min ynglingsfarve er lilla
3. Jeg bruger mælk i min kaffe
4. Jeg blev gift 10.10.10 (total pop'et)
5. Jeg bor i et blåt hus
6. Ynglings tv, de unge mødre, sluger det råt
7. jeg er lille søster
8. Min største drøm er at komme til New York, men lidt held kommer vi af sted til næste efter år
9. Jeg er venstre håndet
10. Jeg vil gerne kunne strikke

De 5 mest hørte julesange


Nr. 5 nu det jul i angora

Nr. 4 rocking around the Christmas tree, mel and Kim 

Nr. 3 last Christmas 

Nr. 2 all I want for Christmas 

Nr. 1 let love, be love den holder 100%

2. Søndag i advent

Denne søndag blev brugt på arbejde... Mødte kl 5.30 og knoklede til kl 16.

Trolden blev hente af sin morfar og skulle ned og julebage, så da jeg havde fri kørte jeg hjem og hentede manden og mini-musen, og kørte ned til min far, hvor vi mødte en sprudlende dreng der næsten ikke kunne være i sen krop af lykke. Han havde bare haft den mest fantastiske dag med mine bedsteforældre. 

Vi fik lækker aftens mad ( flæskesteg, det er vel kun jul en gang om året) og fik leget lidt inden vi tøffede hjem igen

Og så betyder søndag jo gaver til moderen.. Elsker bare blog-pakkelegen

I dag var pakken fra Julie


Hvad forbinder du med julen?

Jul er for mig, en hyggetid. Hvor man har tid til hinanden, en tid hvor det er ok at sætte sig i sofaen med et tæppe og hygge. Om sommeren er man på en eller anden måde forpligtet til at være ude og være aktiv. Men i julen er det ok at tage det lidt mere med ro, og nyde livet. Når det så er sagt er det for mig også en måned hvor vi har styrtende travlt på jobbet og fridage er der ikke mange af. Men det er man lige som indforstået med når man er i min branche. Og det er nu også meget skægt når det går stærkt en gang imellem.

Men ser da frem til de tre helligdage der skal bruges på al vores familie

Den bedste julekage

Kage, jeg elsker bare kage. Tror det er et af mine kende mærker på jobbet, der er utrolig meget der kan give anledning til at vi skal have kage. Fødselsdage, jubilæum, gode resultater, you name it..

Af jule kager, er det nok honning hjerter, det er bare noget der hører sig julen til i min verden. 
Og dem bagte vi jo også første advent, se her


torsdag den 5. december 2013

Et krea indlæg, DIY

Pimp stokkestolen


Selvklæbende textilmærker fra søsteren grene 9,70 kr

Ta-da...... (Pst.... De kan tages af uden at ødelægge lak og maling)

onsdag den 4. december 2013

Kærlighed

Dagens tema er kærlighed.

Synes det er et vidt begreb, for der findes mange former for kærlighed.

Der er kærlighed til ens familie, som man har kendt hele livet. Her (ihvertfald hos mig) er den så stærk at vi ikke behøver fortælle hinanden hvor meget vi holder af hinanden. Jeg er så heldig at min søster kommer forbi og spiser aftensmad ca. En gang om ugen. Det sætter drengene og jeg stor pris på, for det er dejligt at have en så god veninde i hende til at få vendt det man går og tumler med. 

Så er der kærligheden til ens nærer venner, har nogle veninder som har holdt ved i mange mange år, og til dem er næsten samme kærlighed som til min familie. De er står mig så tæt, at selv om der kan gå længere perioder hvor vi ikke ses eller får snakket sammen. Da vi alle selv har stiftet familie. Er det når vi mødes som om tiden har stået stille og vi bare kan fortsætte hvor vi slap sidst.

Så er der kærligheden til min mand, som er bygget langsomt op, men denne kærlighed er også den sværeste at mestre, for den kræver styrke, vilje og tålmodighed. Og man må sige det er en prøvelse for parforholdet at få to børn inden for to år. Men når man er villig til at kæmpe sammen og husker at minde hinanden om, hvor meget vi betyder for hinanden og sige det til hinanden tror jeg på at denne kærlighed en dag, vil blive lige så rodfestet som de to beskrevet ovenfor. 

Så til sidst med aller vigtigst, er der kærligheden til mine børn. Det er jo helt ufatteligt og ubegribeligt at man kan føle så stor kærlighed til et menneske fra første øjekast, ja faktisk inden man har mødt dem.
Denne kærlighed, der er villig til at gøre alt, og jeg mener ALT. Kan slet ikke beskrives, den kan kun opleves, jeg kan sidde på mig arbejde og føle et utroligt stort savn til mine børn, selv om det kun er få timer siden jeg sidst har set dem.
Da jeg ventede mini-musen, havde jeg nok som alle andre 2.- gangs fødende, den mærkelige følelse om man kunne elske sine børn lige højt, og jeg må sige, det kan man. De er vist forskellige af sind, men det gør også bare at man kan glæde sig over en masse forskelligt ved den. Og det bedste af det hele er den ubetingede kærlighed man får tilbage hver dag, når de putter sig ind til en, eller kommer løbende hen til en i vuggestuen og der lyder et højlydt MOAR..... så er mit hjerte tabt..

Kærlige jule hilsner derude til alle

tirsdag den 3. december 2013

Fælder du selv juletræet, eller køber du?

Uh ha, det bliver er ultra kort indlæg i dag, har først lige gået drengene til at sove nu, så står selv med det ene ben i sengen. Da jeg har et møde i Århus i morgen fra 10-12. Så skal lige hente en medarbejder 6.30 inden køren går mod det jyske. Men så kan man jo lige nå et smut forbi Salling, en fantastisk ting jeg misunder jyderne. 


Nå til dagens spørgsmål, meget simpelt svar. KØBER!!!

For, for det første, ved vi at noget vi er enige om er at vi er uenige om hvordan et træ skal se ud, og så er der jo bedre at stå hos de lokale spejder, der er udvalget dog rimelig begrænset. 
Hvis vi skal stå i en plantage og vade længere og længere væk fra bilen i kampen om det perfekte juletræ, så er der helt sikkert dømt skilsmisse inden vi er færdige. 
For det andet, vi arbejder begge sent så det vil være mørkt når vi skal ud og hente der, og weekenden inden jul, skal jeg arbejde meget. 
Og sidst men ikle mindst synes jeg det er rart at støtte de lokale spejder, kan huske hvordan jeg som spejder pige i 89-90 stykker stod bund frossen på Aksel torv og solgte juletræer for at vi kunne komme på spejderlejer den kommende sommer. 


mandag den 2. december 2013

Julen. Hvad skal der ske?

Ja hvad skal der egentlig ske i december...

Da jeg arbejder i detailhandelsen er julemåned en af de mest travle. Så måneden står mest på arbejde.
Men det kommer da også til at blive til noget jule hygge med venner, familie og B's Mødregruppe.


Juletræet skal være stort i år, det har vi bestemt, så glæder mig til at lægge et billede af det op

Selve juleaften skal holdes i hjemmet, hvor min lille familie (far og kæreste, min søster, monster, onkel og kusine) kommer. Vi plejer at mødes om formiddagen og tage på Bispebjerg kirkegård, hvor mine oldefædre, morfar også nu også min mormor som gik bort i august i år og ikke mindst min mor ligger. Det er ufatteligt at det er 9 år siden hun blev taget bort fra os. Alt, alt for tidligt.

Så bruger vi dagen på at hygge, lave mad, drengene kan sove til middag så de kan være friske til om aften. Så skal vi i kirke, Taastrup Nykirke, hvor jeg er døbt og min søster og jeg konfirmeret, min mor bisat og B blev også døbt der i foråret. Så må sige vi har et tilhørsforhold dertil.


Om eftermiddagen skal der skal laves konfekt, ses Disney juleshow, drikkes gløgg og spises æbleskiver. Alt i alt en helt normalt jul.

Menuen står på flæskesteg og and (en ny tradition indført af min fars kæreste) hvide- og brunekartofler, rødkål, asier, ribsgele og til dessert risalamande. Mums tænderne løber helt i vand i skrivende stund.

Så går turen til svigerfamilien i Grenaa 1. Juledag og den anden halvdel i Midtjylland 2. Juledag inden jeg drager hjem med DSB for at arbejde mens manden min og drengene holder forlænget juleferie i det jyske. Er spændt på hvordan det bliver at undvære drengene i 3 dage og selvfølge min mand ikke at forglemme. Har aldrig været væk fra dem mere end en en overnatning.

Så er det arbejde igen ind til nytår som skal fejres i det lille hjem med gode venner.

Hvordan bliver din jul.....?

Juleleg

Så er jeg også kommet med på en lille juleleg, for hvem elsker ikke det, har fået ideen fra frk.stubba.dk




søndag den 1. december 2013

1. Søndag i advent


Hold da fest for en første december. ...

Dagen startede 5.23 med et MOAAAAAAARRRRRR!!!!! V var vågen, prøvede at få ham til at putte i dobbelt sengen med manden og jeg uden held, så vores fastebarnepige, den sortefirkant med you-tube indbygget kom i brug.

6.30 blev jeg enig med mig selv at det måtte være nok iPad for i dag, ( helt politisk ukorrekt, max 30 min om dagen) så op og sætte havregrød over. B snuede den til kl 7.00 inden han lå og pludrede.

Manden kom op kl 7.30 til lune rundstykker og smilende æg.
Elsker bare søndagmorgner hvor man bare har tid og overskud til at hygge



og da det jo er 1. Søndag i advent var der også gaver. Farmor har heldigvis stået for sokker med pakker til yngste arvningerne og jeg har fået 4 små mega spændende pakker ind af døren fra 4 af mine med-blogger. Bliver total som et lille barn og har lyst til at flå dem alle op på en gang.
Men holdt mig tilbage og åbnede kun en enkelt, fra Jeanet, og nøj hvor en god gave. Den fineste hjemmehæklet julesok, perler, textiltape og en chai latte at lune sig på i kulden. Dejlig, dejlig gave.

Da mini-musen skulle have sin første lur trillede trolden og jeg ud og handlede til jule hygge senere på dagen.

Så gik dagen med julebagning, fandt opskriften på honninghjerterne her, opskriften er fra lagkagehuset. Og vanilie kagerne her, fra Claus Meyermed, så hyggeligt at julebage med gode veninder og deres lækre unger. 


Man kan næsten ikke begribe hvor stort et areal af stuen drengens dublo kan dække.


Og som dagens højdepunkt, tissede V for første gang på sin potte, så stolt en mor man kan blive.